Magazin > VIP
31 ogledov

Fani čustveno nad Kristen

Emma Clark Youtube
Kristen Stewart s svojo afero s poročenim britanskim režiserjem Rupertom Sandersom ni vznemirila le svojih bližnjih, temveč tudi številne oboževalce vampirskega para.

Prevara igralke Kristen Stewart, ki si je privoščila afero s poročenim britanskim režiserjem Rupertom Sandersom, je kaj hitro postala predmet številnih razprav in jeznih komentarjev na Twitterju. Nekateri so sicer sprva zagovarjali Kristen, da je bila slika nezveste igralke s poročenim režiserjem obdelana. "Fotografija Ruperta in Kristen je dejansko slika Ruperta z ženo, ki je nastala že pred leti. Kristenin obraz so dodali," je denimo zapisal neki uporabnik. Po njenem javnem priznanju o prevari pa sta med oboževalci sage Somrak završali nejevera in jeza. "Tako sem jezna na Kristen Stewart. Enkrat prevarantka, vedno prevarantka," "Rad bi, da reče, da je bila pijana ali zadrogirana ali karkoli. Želim si, da bi se ta nočna mora končala," "Kristen Stewart, to je bilo neumno," "Ko vidiš poročni prstan, se umakni. Kristen Stewart, zapomni si to," so bili le nekateri izmed komentarjev ogorčenih uporabnikov Twitterja.

Ena izmed oboževalk, Britanka Emma Clark, pa je na Youtubu celo objavila štiriminutni posnetek, v katerem v solzah nagovarja Kristen. "Ne razumem, kako je lahko to naredila. Zakaj bi prevarala Roberta z Rupertom ali kakorkoli mu je že ime. Meni se to ne zdi v redu. Tako mi je žal za Roba," pravi v posnetku. Poleg tega je še dodala, da je še vedno v šoku zaradi njenega javnega opravičila, saj naj bi pred tem vseeno verjela, da so slike nezvestega para lažne. "Če bi ga tako ljubila, kot govoriš, tega ne bi naredila," je še prepričana Britanka, ki je sicer zatem obračunala še s Sandersom na Twitterju. "Čestitam, uspelo ti je razjeziti milijone ljudi po vsem svetu, ker ga nisi mogel zadržati v hlačah."

Komentarjev 3
  • dd1307 21:35 04.avgust 2012.

    Jem puding in sem začel bruhat, ker sem istočasno gledal to grdo grdo faco.

  • Dejan Kodrič 12:15 27.julij 2012.

    Glupa. S čim in s kom se obremenjuje.

  • sweetdogs 11:38 27.julij 2012.

    Sweet