Magazin > VIP
512 ogledov

Fant Nadiye Bychkove razkrit!

nadiya bychkova Facebook
Nadiya Bychkova je želela skriti svojo novo ljubezen, a očitno se je njen fant odločil, da ne zdrži več. Na Facebooku in Instagramu je objavil njuno skupno fotografijo.

Pred nekaj meseci je odjeknila novica, da se Nadiya Bychkova ločuje po samo enem letu zakonskega stana. Odkar smo tudi v našem uredništvu izvedeli, da se ločuje, se nam plavolaska ne javlja na telefon in očitno noče več komentirati svojega zasebnega življenja.

Na Facebooku in Instagramu je ljubljanski podjetnik Anže Čerin objavil fotografijo sebe in Nadiye ter spodaj pripisal: "Ljubim vsak trenutek, ki ga preživim skupaj s tabo.“

Pod fotografijo so se zvrstili navdušeni komentarji, med drugim tudi komentar, da prijatelji niso vedeli, da je tako zelo romantičen. Poleg tega pa je Anže napisal, da je tudi že kdaj prej užival v življenju, vendar se to, kar ima zdaj, ne more primerjati z ničemer.

Pred tem je bila Nadiya poročena z ruskim plesalcem Sergejem Konovalcevim, a sta se po letu dni ločila. Manekenko so sicer povezovali že z marsikom, tudi s slovenskim pevcem Janom Plestenjakom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.