Magazin > VIP
91 ogledov

"Fante bo odganjal kužek"

Alja Krušič Anže Petkovšek
Alji Krušič se je s tem tednom svet obrnil na glavo, a njena družina je prepričana, da bo mlada pevka ostala na realnih tleh.

"Da bo zmagala, ravno nismo pričakovali, smo pa verjeli, navijali in trepetali. Alja je vedno na realnih tleh in mislim, da jo slava ne bo odpeljala," nam je ob Aljini zmagi povedala njena mama Jasna, bolj navihana, pa je bila sestra Sanja, ki pravi, da bo Aljine snubce odganjal kar novi družinski član: "Za take reči imamo kužka (smeh)."

Glede prvega zvezdniškega škandala, ki je doletel Aljo, na spletu je namreč zaokrožila njena gola fotografija, mama Jasna pravi, da ji družina sto odstotno stoji ob strani: "Ukrepali ne bomo, gremo naprej, mi ji stojimo od strani in se nič ne bojimo. Alja je zelo močna." O pevkinih najstniških vragolijah dekleti raje molčita, sestra Sanja se je le nasmehnila: "Boste videli, zna presenetiti." Sicer pa Sanja ne izključuje, da bosta s slavno sestro nekoč posneli tudi kakšen duet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.