Magazin > VIP
503 ogledov

Fantje, pozabite na seks s Suzano Jakšič!

Suzana Jakšič G. K.
Nekdanja resničnostna zvezdnica Suzana Jakšić je že vajena nespodobnih povabil, na katere pa se, brez izjeme, ne odziva.

"En tip mi je napisal, da mu nikoli ne odgovarjam, zato me bo moral odprijateljit, ahahha … Lepo vas prosim, ne pišite mi, ne odgovarjam nepoznanim nikoli … Še posebej na raznorazne srčke in pohvale moških, ki so namenjene čemu??? A mislite, da boste od tega kaj imeli? Seks? Hahaha … No, sanje so dovoljene vsakemu … Sam ne mi čečkat več, če se le da … Odgovora ne bo," je zapisala najbolj seksi slovenska babica Suzana Jakšič, ki je nekoč osvajala tudi na playboyevih straneh.

Le zakaj se tako brani moških pohval ali pa ji pač bolj ustrezajo tiste, ki so izrečene v živo?

"Z nobenim, ki ga ne poznam, se na družabnih omrežjih ne pogovarjam. Dobim pa ogromno sporočil, sploh ko objavim kakšno bolj sočno fotografijo. Nekatera so povsem nedolžna, drugi pa znajo biti tudi precej vulgarni in me odkrito vabijo na seks. Take takoj blokiram. Zanimivo je, da ni nekateri pišejo tudi tridesetkrat in kar ne obupajo," pravi Suzi in dodaja, da se druženj, če kdo do nje pristopi v živo, ne brani, a da trenutno veze in ljubezni ne išče: "Sem povsem srečna tako kot je. V preteklosti sem bila zelo razočarana in tega ne potrebujem več. Trenutno grem lahko kamorkoli, kadarkoli, brez da komu polagam račune. Poleg tega sem trenutno polno zaposlena in sploh ne vem, kam bi stlačila še ljubezen."

Komentarjev 12
  • macko 07:45 28.junij 2016.

    white trash...

  • d 20:34 27.junij 2016.

    no, tisti, ki ne znate brati med vrsticami ... ona ne potrebuje srckov in pohval ... 100 eur na mizo pa se bo dal kej zment ... kaaa chiiin $$$$

  • kapibara 20:26 27.junij 2016.

    Sorči sem se zatipkal: ..njegove "modre- plave" izjave..