Magazin > VIP
538 ogledov

Fantovščina znanega Slovenca precej nenavadna

Uroš Bitenc mediaspeed
Radijski voditelj se je odločil za drugačno fantovščino – zabave zagotovo ni manjkalo.

Uroš Bitenc, voditelj radia Antene, se ta vikend poroči in kot se spodobi je nekaj dni pred velikim dogodkom organiziral fantovščino. A ta ni bila takšna, kot smo je sicer vajeni. Uroš je svojo fantovščino poimenoval kar Bitenctlon, saj se je s prijatelji odpravil po svojo nevesto iz Ljubljane v Plistanj: "Po nevesto smo šli iz Ljubljane v njen kraj Plistanj, ki je od prestolnice oddaljen 100 kilometrov. Pot sem prepešačil in prekolesaril. Startali smo ob 8. uri zjutraj, v Plistanj pa prispeli ob 17. uri popoldne."

Pove, da alkohola niso pili, da ga je le prodajal: "Od "klasične fantovščine" je bilo samo to, da sem prodajal alkohol, ki ga je naredila moja tašča. Torej domače žganje. Bil sem trezen, prav tako večino mojih prijateljev. Striptizet ni bilo in niti ni bilo časa, ker smo morali prepotovati 100km. Rad imam izzive, ne maram pijančevanja. Tako smo naredili zgodbo, ki jo bomo ponosno povedali vnukom in drugim prijateljem. Pa še razmigal sem se!"

Dodal je, da je tudi njegova izbranka Antea Mramor imela zanimivo dekliščino: "Punce so se zelo potrudile. Bila je potujoči jukebox in je pela glasbene želje, prodajala je mafine in kuhala kavice v lokalu. Peljale so se tudi s gasilskim avtom …"

Paru želimo veliko sreče na njuni skupni poti in čim lepšo poroko!

Komentarjev 7
  • hubertfast 10:12 05.junij 2017.

    Prava fantovščina je pijančevanje do onemoglega. Prav tako so zaželjene vse mogoče neumnosti. Striptize res niso pogoj, če so pa poleg, pa ni škode. Sam sem bil na več fantovščinah in vse so bile brutalne.

  • KOJAK 22:39 03.junij 2017.

    Maš prav, na fantovščini se spodobi da si pijan kot prasec, da sem malo skozlaš, da vlečeš striptizeto za joške in na konce je še najboljše če se bodoči ženin pribit na križ poškoduje, še najbolje je če rata invalid...

  • bumbar 14:12 03.junij 2017.

    Poženščeni loleki.