Magazin > VIP
27 ogledov

FBI objavil poročilo o Whitney Houston

Whitney Houston Reuters
Zvezni preiskovalni urad FBI je objavil 128 strani dolgo poročilo o pokojni pevki Whitney Houston.

V poročilu, ki zajema obdobje med letoma 1988 in 1999, je med drugim zapisano, da je pevki leta 1992 življenje grenil zalezovalec, ki jo je tudi izsiljeval. Oseba se je predstavila kot "prijatelj", ki bo, če mu pevka ne bo nakazala sto tisoč dolarjev, izdala pikantnosti iz njenega ljubezenskega življenja (Whitney naj bi imela lezbično razmerje). Ko mu bo nakazala denar, bosta podpisala sporazum. Whitney neznancu sprva ni ugodila, zato je v naslednjem pismu dvignil ceno, in sicer na 250 tisoč dolarjev. Nepridipravu je na koncu pisal zvezdničin oče in mu poslal denar ter sporazum. Drugo polovico zahtevane vsote je izsiljevalec prejel po podpisu dogovora.

Agenti so poleg omenjenih pisem pregledali še 70 sporočil, ki jih je Whitney dobila od oboževalca iz Vermonta. Ugotovili so, da fan pevki, tako kot izsiljevalec, ne predstavlja resne grožnje in da gre le za sanjača. Moški je med drugim zapisal: "Svoja čustva sem poskušal potlačiti. Po petih mesecih sem spoznal, da moram narediti prvi korak, zato sem začel pisati pisma."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.