Magazin > VIP
20 ogledov

Federer bo spet menjal plenice

Roger Federer FameFlynet
Teniški as Roger Federer bo znova postal očka.

Teniški šampion Roger Federer bo znova zibal. Njegova žena Mirka bo povila tretjega otroka. Zakonca že imata dvojčici Mylo in Charlene, ki sta julija dopolnili štiri leta.

Na predbožični večer je 32-letni teniški as veselo novico oznanil kar sam, in sicer na Twitterju: "Mirka in jaz sva zelo vesela, da lahko z vami deliva novico, da bosta Myla in Charlene v letu 2014 postali starejši sestrici. Vesele praznike," je zapisal.

Teniški igralec je kmalu po rojstvu dvojčic priznal, da se je moral na svojo novo vlogo zelo dolgo navajati. "Hvala bogu me nihče glede tega ne obsoja. Težko je, vendar poskušam biti kar se da dober v tem," je povedal uspešni teniški igralec, ki je osvojil kar 17 naslovov za grand slam. "Zabavno je biti oče in z njima preživljati čas. Lotim se vsega, česar se lahko, vsak dan pa prinese nekaj novega in drugačnega. Ničesar nočem zamuditi," je povedal pred štirimi leti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.