Magazin > VIP
8 ogledov

Fergie ima rada obdarjene moške

Zaradi težav v zakonu naj bi se odločila za obisk svetovalca. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Fergiejine seksualne navade so spet v ospredju. "Zaradi ženske ne bi nikoli ogrozila svoje zveze z moškim!"

Potem ko so vse glasnejše govorice, da si je Fergiejin soprog, igralec Josh Duhamel, privoščil avanturo s striptizeto, so spet aktualna vprašanja glede spolne usmerjenosti pevke skupine Black Eyed Peas.

Par Fergie / Josh Duhamel naj bi se v resnici vendarle spopadal s krizo v zakonu. Glavna težava so menda njuni preobremenjeni urniki, saj skoraj ne najdeta dneva, ki bi ga lahko skupaj preživela v miru.

"Ženske kot partnerice so čudovite, z njimi sem se neizmerno zabavala in tega me ni sram priznati! Pri tem je le majhna težavica, in sicer da imam v postelji rada predvsem moškega. Zlasti, če je ta bogato obdarjen!" Svoje seksualne apetite je podrobneje raziskovala tudi s svojim psihoterapevtom, s pomočjo katerega je prišla do velikega zaključka, in sicer da zveza z žensko ravno tako šteje za prešuštvo.

"Samo zato, ker uživam z žensko, pa to še ne pomeni, da si jo v postelji lahko tudi privoščim!" Po osvojitvi tega moralnega zakona se je menda lezbičnim razmerjem povsem odpovedala in se zavezala le igralskemu izbrancu.

Govorice o njegovem skoku čez plot še vedno zavrača kot popolno neumnost. Poudarja, da to ni prvi primer, da so striptizeti plačali, da bi širila laži.

Striptizeta Nicole Forrester vztraja pri svoji zgodbi o aferi z Duhamelom: "Bila sva skupaj, seksualnim užitkom sva se predajala v izobilju in se pri tem neizmerno zabavala!" Medijem je povedala, da ima za svoje trditve tudi dokaze.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.