Magazin > VIP
57 ogledov

Fergie končno spregovorila o moževi prevari

Fergie, Josh Duhamel FameFlynet
Potem ko naj bi jo mož Josh Duhamel leta 2009 prevaral s striptizeto, je seksi pevka Fergie zdaj končno spregovorila o njegovi nezvestobi.

Fergie in Josh sta bila poročena komaj devet mesecev, ko so se v javnosti razširile govorice, da jo je 39-letni igralec prevaral s prsato blondinko Nicole Forrester. Josh je govorice takrat zanikal, Fergie pa je zdaj za RadarOnline.com razkrila, da je bilo to zelo težavno obdobje zanjo. "Ko se ti zgodi kaj takšnega, to samo okrepi zvezo, še bolj sta povezana. No, vsaj pri nama je bilo tako. Najina ljubezen je zagotovo globlja," je povedala zvezdnica, ki pa še vedno ni hotela javno priznati, če je bil Josh res nezvest. "Vsekakor sva močnejša, veliko več se pogovarjava, kar je najpomembnejše v razmerju," je še dodala.

Josh naj bi striptizeto Nicole spoznal oktobra 2009 v "golem" klubu v Atlanti. Nicole je za National Enquirer izdala, da se ji je predstavil kot JD, ter da je v mestu, ker snema pornofilm. Skupaj so si privoščili nekaj pijač, nato pa je Nicole Joshu in njegovemu prijatelju zaplesala striptiz. Ko je igralec odhajal, sta si s striptizeto izmenjala številki in čez nekaj dni naj bi jo res poklical in jo povabil v svojo hotelsko sobo. Tam sta si menda privoščila vroč in divji seks.

Komentarjev 2
  • kapibara 11:56 22.oktober 2012.

    Predno si je "hrček" vrečke napolnil, je bila boljša-lepša..ne maram siliko.itd. ...

  • Avatar roksa
    roksa 17:44 21.oktober 2012.

    Fergie, ma bi te marno!!!