Magazin > VIP
50 ogledov

Fergie na kraljevo poroko ni vabljena

Princ William in bodoča princesa Catherine sta na poroko povabila kar 1.900 gost Žurnal24 main
Britanski princ William in Kate Middleton sta na svojo poroko povabila kar 1.900 gostov, med katerimi pa ni vojvodinje Yorške, Sarah Ferguson.

Med povabljenci so poleg družinskih članov in prijateljev tudi številne kronane glave, tuji voditelji in diplomati. Na seznamu pa ni Sarah Ferguson, nekdanje žene Williamovega strica, princa Andrewa.

 

Sarah Ferguson | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Da vojvodinja Yorška ni povabljena in da povabila niti ni pričakovala, je potrdil njen tiskovni predstavnik. Ta je še pojasnil, da bo Fergie v času poroke ravno "čez lužo".

Na poroki bo še okoli 200 povabljenih iz britanske vlade, parlamenta in diplomatskega zbora, 60 guvernerjev ter premierjev držav članic Commonwealtha in 30 članov britanske vojske.

 

Vseh 1.900 gostov pa ne bo povabljenih na poporočni sprejem v Buckinghamsko palačo ter večerjo k princu Charlesu. Kraljica Elizabeta je na poročno kosilo v Buckinghamsko palačo povabila "le" okoli 600 svatov. Na večerjo s plesom, ki jo bo gostil ženinov oče, pa je povabljena še ožja skupina 300 izbrancev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.