Magazin > VIP
49 ogledov

Fergie obžaluje svoje napake

Fergie je britanski kraljevi družini povzročila kar nekaj sivih las.  (Foto: Fly Žurnal24 main
Fergie je v pogovoru z Oprah razkrila, da jo je dejstvo, da je niso povabili na kraljevo poroko, prizadelo, da pa razume, zakaj so ravnali tako, kot so.

Nekdanjo soprogo princa Andrewa Sarah Ferguson je dejstvo, da je niso povabili na kraljevo poroko konec aprila, prizadelo, a meni, da si je za to kriva sama.

"Želela sem biti s svojima hčerkama – da bi ju oblekla in bi šle na poroko skupaj kot družina," je Fergie dejala v pogovoru z Oprah Winfrey, ki so ga na televiziji predvajali včeraj. "A zaradi svojih dejanj v preteklosti, ki jih globoko obžalujem, razumem, zakaj so ravnali tako, kot so."

Ker ni prejela vabila, je Fergie odpotovala na Tajsko. Se je pa – kot je še povedala na dan veselega dogodka po telefonu slišala z nekdanjim soprogom in hčerkama, tako da se je vseeno počutila, kot da je del poroke.

Fergie je sicer britanski kraljevi družini povzročila kar nekaj sivih las. Leta 1992 je časnik The Daily Mirror objavil fotografije, na katerih ji premožni teksaški poslovnež John Bryan liže prste na nogi, lani pa jo je novinar pod krinko ujel pri poskusu prodaje dostopa do svojega nekdanjega moža, za katerega je zahtevala pol milijona britanskih funtov.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.