Magazin > VIP
15 ogledov

Fergie pod nožem zapravila 30 tisočakov

Kaj pravite, le dobro naspana ali izpod noža? (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Pevka Fergie naj bi v iskanju popolnosti za lepotne popravke zapravila kar 30 tisoč dolarjev.
Nekaj tednov nazaj je pevka Fergie na praznovanju 36. rojstnega dne v Las Vegasu razkrila svoj "novi" obraz in ponovno so se oglasile govorice, da naj bi se Fergie predala rokam lepotnih kirurgom. V njen bran se je sicer oglasil mož Josh Duhamel, češ da je njen spremenjen videz posledica "nove šminke", ne pa skrivnostnih popravkov, vendar Star Magazine meni drugače. Ameriški tabloid navaja, naj bi slavna pevka zapravila kar več kot 30 tisoč dolarjev oziroma več kot 20 tisoč evrov za različne lepotne popravke. Znani plastični kirurg Mark Schwartz iz New Yorka je ob ogledu fotografij ocenil, da si je 36-letnica privoščila dvig obrvi, korekcijo vek ter polnilo v lica. "Fergiejino čelo izgleda bolj napeto," pravi. "Njena čeljustna linija je bolj ostra, videti je bolj sveža in leta mlajša, saj je njena koža tako napeta, gladka ter ustvarja dobro spočit videz." Mogoče pa je le dobro naspana?

Vendar tudi dr. Norman Rowe, še en plastični kirurg iz New Yorka, meni, da je njen videz posledica lepotnih korekcij. Po njegovem mnenju se je zvezda Black Eyed Peas poslužila botoksa na obrveh ter kemičnega pilinga. "Čvrstost njene kože se je izboljšala. To bi lahko dosegla z blagim kemičnim pilingom ali lasersko prenovo kože."

Lani je sicer zvezdnica razkrila, da so jo kritike na račun njenega videza prizadele. "V pretekosti me je prizadelo, ko so ljudje govorili stvari, kot kako grda sem ali kako obupno sem videti," je takrat povedala. "Morala sem se naučiti, da se na govorice ne oziram. Ko skušaš v življenju vse usklajevati, včasih pač nisi videti popolno. Nimam časa za obrazne tretmaje vsakih nekaj dni," je pojasnila.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.