Magazin > VIP
28 ogledov

Fergie prepovedali na rehabilitacijo

V oddaji o odvisnosti Fergie ne bo mogla sodelovati. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Kraljica Elizabeta in preostala kraljeva družina so yorški vojvodinji prepovedali nastopiti v četrti sezoni šova Celebrity Rehab.

Neimenovani viri so namreč razkrili, da je morala yorška vojvodinja Sarah Ferguson pod prisilo zavrniti milijon dolarjev vredno pogodbo, s katero bi nastopila v šovu o odvisnosti, ki ga izvaja televizijska hiša VH1.

"Sarah je bila povsem pripravljena, da bi nastopila, vendar so jo poklicali princ Andrew in ostali predstavniki kraljeve družine ter ji zagrozili, da mora odpovedati svoj nastop. Že v začetku je Sarah zavrnila ponudbo, vendar jo je premamila milijon dolarjev vredna pogodba. Andrew je mater svojih otrok pozval, naj nemudoma preneha z vsemi pogajanji. Na koncu se je odločila, da denar le ne odtehta vseh težav, ki bi jih povzročila oddaja,“ je pojasnil vir.

Kljub temu naj bi Fergie le uspelo priti na televizijske ekrane, saj naj bi nastopila v oddaji Donalda Trumpa Celebrity Apprentice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.