Magazin > VIP
29 ogledov

Fergie razglasili za žensko leta

Fergie si priznanje šteje kot izjemen dosežek v karieri. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Glasbena revija Billboard je pevko Fergie razglasila za žensko leta.

Pevko Stacy Ferguson, ki je bolj znana kot Fergie iz zasedbe Black Eyed Peas, je priznana ameriška glasbena revija Billboard imenovala za žensko leta. Nagrado bo Fergie na posebni ceremoniji prejela 2. decembra, le dva dni po izidu novega albuma The Beginning skupine Black Eyed Peas.

Na spletni strani Billboarda so zapisali, da si pevka nagrade ni zaslužila samo zaradi uspešne glasbene kariere, temveč tudi zaradi uspehov v svetu filma, modni industriji, predvsem pa so navdušeni nad tem, da se Fergie zavzema za ozaveščenost ljudi o raku na dojkah.

"Navdušeni smo, da lahko proslavimo njene dosežke in neverjeten uspeh,“ je povedal Fergie je v glasbeno industrijo prodrla, takoj ko Billboardov urednik Bill Werde. Povedal je še, da je Fergie edinstvena umetnica z zdravo pametjo in slogom. „Je neverjetno predana človekoljubka in zgled za vse druge ženske ustvarjalke," je dodal.

Fergie je ob razglasitvi ženske leta povedala, da je izjemno vesela in počaščena, priznanje pa si šteje kot velik dosežek v karieri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.