Magazin > VIP
17230 ogledov

Fergie točno ve, kakšno bi bilo Dianino mnenje o Meghan

sarah ferguson Profimedia
Sarah Ferguson je nastopila v italijanski pogovorni oddaji, v kateri je beseda tekla tudi o Harryju in Meghan.

V pogovorni oddaji Porta a Porta so gostili bivšo ženo britanskega princa Andrewa, Sarah Ferguson, ki jo je voditelj med drugim vprašal tudi, kako bi Diana gledala na Harryja in Meghan, če bi bila še med nami. "Najbolj pomembna stvar, ki bi jo Diana rekla, je, da sta zelo srečna in da Meghan Harryja osrečuje. Lepo je videti, da je mali deček, ki je jokal na pogrebu, sedaj srečen,“ je povedala Fergie

Harry je bil star 12 let, ko je izgubil mamo. 

Da bi bila Diana zelo ponosna na sinova in njuni ženi, je Sarah povedala že pred časom za People. "Bila bi, tako kot jaz, obsedena s svojimi vnuki,“ je še pripomnila.

Diana in Sarah sta bili sestrični v četrtem kolenu. Diana naj bi bila tudi tista, ki je Andrewu predstavila svojo prijateljico. Veliko sta si zaupali, a se tudi pogosto sprli, je povedala Fergie. Zadnji spor se je zgodil malo pred Dianino smrtjo. "Žalostno, da se eno leto nisva pogovarjali in ne vem, zakaj je bilo tako. Poskušala sem navezati stik, pisala pisma, ker sem želela rešiti situacijo. Vedela, sem, da se bo vrnila. Dan pred smrtjo je poklicala mojo prijateljico in vprašala: 'Kje je ta rdečelaska? Rada bi govorila z njo.',“ je povedala za Harper's Bazaar.

Diana je umrla leta 1997.

Komentarjev 1
  • Avatar Annastilla
    Annastilla 00:55 28.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m