Magazin > VIP
35 ogledov

Fergie želi seksati s Cheryl Cole

Cheryl si želijo tako moški kot ženske. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Fergie je razkrila, da jo pevka Cheryl Cole zelo privlači, zato želi z njo spati, preden se tega lotijo njeni kolegi iz skupine Black Eyed Peas.

Vodlini član skupine Black Eyed Peas Will.I.Am je s seksi britansko pevko Cheryl Cole sodeloval že večkrat, a nad njo ni navdušen le kot glasbenik, temveč tudi kot moški. Razglasil jo je celo za najlepšo žensko na svetu.

 

"Vsi zafrkavajo Willa, da je zaljubljen v Cheryl, a ker on nima dovolj poguma, se je v boj za njeno naklonjenost spustila kar Fergie. Že večkrat je omenila, da jo bo ona prej spravila v posteljo kot Will, čemur so se pošteno smejali vsi, vključno s Cheryl," je razkril vir blizu skupine.

 

Black Eyed Peas | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V vsaki šali je nekaj resnice

Če 35-letna pevka ne bi bila poročena z Joshom Duhamelom, bi njenim besedam najbrž verjeli, saj je bila pred zakonom s slavnim igralcem zelo naklonjena tudi nežnejšemu spolu.

 

Kljub temu pa je v njihovi šali vseeno nekaj resnice. Will.I.Am je namreč svojo simpatijo do Cheryl potrdil z izjavo, da ne more verjeti, da obstaja človek, ki bi lahko prevaral tako seksi in lepo žensko, kot je ona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.