Magazin > VIP
27 ogledov

Fergusonova je besna

Sarah Ferguson Žurnal24 main
Yorška vojvodinja Sarah Ferguson je besna, ker ni dobila povabila na poroka princa Williama in njegove zaročenke Kate Middleton.

Potem ko sta konec tedna princ William in Kate Middleton že začela razpošiljati vabila na poroko, ki bo 29. aprila v Westminstrski opatiji, med skoraj 1900 vabili ni bilo vabila za yorško princeso Sarah Ferguson. Nekdanja žena Williamovega strica princa Andrewa je razočarana in besna.

"Sarah je upala, da bo s poroko dobila priložnost, da preživi nekaj časa z družino, in tako dokazala, da si zasluži biti del kraljeve družine. Zdaj je izgubila vsakršno upanje, da bi jo še kdaj sprejeli medse. Ve, da je nezaželena," je povedal vir za britanske medije.
 
Yorška vojvodinja si bo kraljevo poroko tako ogledala preko televizijskega ekrana, tako kot večina ljudi po svetu. A poroke ne bo spremljala v Veliki Britaniji, saj bo v tistem času v tujini. "Zanjo bi bilo preveč boleče, če bi ostala v Londonu. Bo v tujini," je sporočil njen tiskovni predstavnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.