Magazin > VIP
39527 ogledov

Filip Flisar o govoricah: Ni tako tragično

Filip Flisar Profimedia
Je naša zvezda belih strmin samska?

Smučar prostega sloga, Filip Flisar, je decembra presenetil javnost z napovedjo, da se bo upokojil. Flisar, ki je kariero sicer začel kot alpski smučar, je največji uspeh dosegel leta 2015, ko je v Kreischbergu postal svetovni prvak, v zbirki uspehov ima tudi kristalni globus za zmagovalca svetovnega pokala, v katerem je dosegel sedem zmag.

V medijih pa se je znašel spet pred nekaj dnevi, ko je Mariborinfo objavil članek, v katerem so ugibali, ali se je končala njegova zveza.
Članek temeljil na stavku, ki ga je Monika, s katero ima hčerko, objavila na družbenih omrežjih. "Ni me strah stvari, povezanih z mamo samohranilko. Želim si le, da bi ji dala vse, ker točno to (vse) je ona meni.“

timi zajc Zaskrbljujoč trend Šport "Prepričani smo, da je to začetek konca smučarskih skokov"

"To so bila namigovanja. Monika je res to objavila. Včasih se prenaglimo in se ne zavedamo, kaj to prinese s sabo. Vsak se kdaj skrega, vsak v zvezi pride do vzponov in padcev. Ni tako tragično, kot je bilo predstavljeno. Sva skupaj,“ je Filip povedal za Žurnal24, Monika pa te teme ne komentira.

Filip pa ima kljub upokojitvi očitno polne roke dela. Ta teden je za Red Bull na Kopah snemal video. "Snemali smo, kako hodim smučat, sedaj, ko sem 'upokojenec'. Kakšen je moj stil smučanja. Tak adrenalinski video bo nastal za socialna omrežja,“ nam je še zaupal.

Komentarjev 4
  • Tadej 13:41 29.januar 2021.

    Za psihopateka brez empatije morda ne, za njo pa.

  • Ender3 13:35 29.januar 2021.

    Gotofo je, štajersko gobezdalo ..😎

  • jakec1575 12:52 29.januar 2021.

    fuci in real life.