Magazin > VIP
4535 ogledov

Filmarka in nekdanja žena Jürgena Prochnowa umrla v tragični nesreči

Jürgen Prochnow
Birgit Stein je dočakal le 50 let.

"Ne morem verjeti," so bile prve besede, ki jih je izustil nemški zvezdnik Jürgen Prochnow, ko je izvedel, da je umrla njegova nekdanja žena, filmarka Birgit Stein.

Stein je umrla 2. avgusta v ameriški zvezni državi Utah. Ljubiteljica motorjev je v družbi sedmih prijateljev tistega usodnega dne obiskala prireditev Sturgis Motorcycle Rally v Južni Dakoti. Sredi puščave se je eden od motoristov spomnil, da je v restavraciji pozabil torbo. Ob njem sta se ustavili tudi Birgit in še trije motoristi, ko je s polno hitrostjo v filmarko in še eno motoristko trčil voznik tovornjaka. Ženski je vrglo v motoriste, ki so stali pred njima. Birgit je umrla na poti v bolnišnico, njena prijateljica pa še na kraju nesreče. 

Hudo poškodovan je bil v nesreči tudi partner 50-letnice, Hans-Jürgen. "Stara je bila šele 50 let. Kako tragično, zelo mi je žal. Z njo sicer od ločitve pred štirimi leti nisem bil v stikih, saj sem srečo našel pri Vereni, a način, na katerega je morala umreti, me zelo boli," je še povedal igralec Jürgen Prochnow, ki je za smrt nekdanje žene izvedel od novinarjev. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.