Magazin > VIP
36 ogledov

Finalistke so izbrane

Izbor, misice, Miss Slovenije, casting
1/3
Žurnal24 main
Izbranih je dvanajst finalistk, ki se bodo potegovale za naziv miss Slovenije 2011.

Izbor Miss Slovenije 2011 za Miss World 2011 se vztrajno približuje. Na castingu v Domžalah in Mariboru so se prijavljena dekleta predstavila strokovni komisiji, ki so jo sestavljali Eva Repič, vodja projekta Miss Slovenije, aktualna miss Slovenije Sandra Adam, modna oblikovalka Maja Ferme, direktorica agencije Vulcano Models Metka Klajderič Kobler, Maja Kešelj, predstavnica profesionalne kozmetike in šole ličenja Mud, Vesmin Kajtazovič, uradni fotograf Miss Slovenije, ter Boris Onišak, estetski kirurg in lastnik Estetike Onišak.

Izmed vseh prijavljenih deklet je žirija izbrala 12 finalistk, ki se bodo 26. junija v Postojni potegovale za laskavi naslov Miss Slovenije 2011 za Miss World 2011. S prijavljenimi dekleti so bili člani žirije zadovoljni, zato odločitev za izbor po njihovih navedbah ni bila lahka. Finalistke bodo javnosti tudi kmalu predstavljene.

Svetovni izbor Miss World 2011 bo 8. novembra v Londonu. Predstavnice držav vsega sveta bodo en mesec uživale in potovale po Veliki Britaniji ter se pripravljale na finalni dogodek v Londonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.