Magazin > VIP
28684 ogledov

Foto: Dragić na tekmi v objemu te lepotičke

Goran Dragić Milwaukee Bucks Profimedia
Sedela mu je celo na kolenih!

Košarkarji so na prijateljski tekmi v Stožicah v okviru priprav na svetovno prvenstvo premagali Črno Goro. Dogajanje je spremljal tudi Goran Dragić, ki je v objemu držal svojo hčerko Victorio, ki je prav tako zavzeto spremljala dogajanje tekme. 

Goran Dragić | Avtor: KZS KZS

Hčerka Victoria in sin Mateo sta se Goranu rodila v nekdanjem zakonu z Majo Dragić. Slovenske novice so poročale, da je v zakonu dokončno poknilo jeseni leta 2021, ko sta se odločila, da se po osmih letih zakona razideta. Poročila sta se leta 2013, istega leta se jima je rodil sin Mateo, hčerka pa dve leti kasneje. Njuna poroka je bila medijsko precej odmevna, saj sta se civilno poročila pred rojstvom prvega otroka, cerkveno pa leto pozneje v pravoslavni cerkvi. 

Nas je leta 2021 zanimalo, kdo bo dobil prečudovito vilo v Miamiju, ki jo je Dragić kupil leta 2016. Nekdanja zakonca svoje zasebno življenje skrbno varujeta pred mediji, je pa maja letos odjeknila novica, da Dragić to vilo prodaja za 19,9 milijona dolarjev. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • mihatirs 21:05 10.avgust 2023.

    poknilo???? teraj se v kurac...a je zdj že vsak lahko novinar

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:53 10.avgust 2023.

    "Slovenske novice so poročale, da je v zakonu dokončno poknilo jeseni leta 2021"... poknilo(?), ha, ha, ha..., a se je to avtorica nehote razkrila, da je s štajerskega konca?