Magazin > VIP
5057 ogledov

Foto: Multipla skleroza na Christini Applegate pustila posledice

Christina Applegate Profimedia
Za odvečne kilograme je kriva njena bolezen.

Christina Applegate je med bitko z multiplo sklerozo pridobila skoraj 20 kilogramov, kar ji zdaj močno otežuje mobilnost, zato hodi s pomočjo palice. Za New York Times je 50-letna igralka povedala, da jo vse to zelo jezi. "To je prvič, da me bo kdo videl takšno, kot sem," je povedala v ponedeljek ob prihajajoči tretji in zadnji sezoni serije "Dead to Me". Igralka je poudarila, da se zaveda svojega spremenjenega videza in vseh težav, ki so jih prinesli odvečni kilogrami. "Tega ne bom nikoli sprejela," je priznala. "Jezna sem."  Igralka je avgusta 2021 na Twitterju namreč objavila, da so ji diagnosticirali multiplo sklerozo z zapisom: "Pred nekaj meseci so mi diagnosticirali multiplo sklerozo."

Igralka, ki ima z možem Martynom LeNoblem 11-letno hčerko Sadie se je po diagnozi umaknila ter prosila za zasebnost na svoji težki poti, ki je pred njo. Tri mesece kasneje, za svoj 50. rojstni dan, ki ga je imela novembra 2021, pa je na Twiterju objavila zapis: "Ja. Danes sem dopolnila 50 let in imam multiplo sklerozo."

Christina Applegate | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.