Magazin > VIP
789 ogledov

Foto: Naomi Campbell podžgala govorice o zvezi z milijonarjem

Naomi Campbell Profimedia
Bo ostalo samo pri prijateljstvu?

53-letna manekenka Naomi Campbell naj bi se še bolj zbližala s 37-letnim filmskim producentom Mohammedom Al Turkiyem. Nazadnje so ju skupaj videli na podelitvi nagrad BAFTA v začetku februarja. Skupaj sta pozirala na rdeči preprogi, potem pa naj bi v družbi drug drugega preživela še vso noč. Manekenka in multimilijonar sta sicer prijatelja že kar nekaj let, a mnogi ugibajo, ali je ostalo samo pri prijateljstvu.

Skupaj sta se pojavila tudi na festivalu Red Sea, ko sta se držala za roke, v Cannesu, na pariškem tednu mode leta 2022 in 2023 ter na več ekskluzivnih zabavah. Ko je Naomi prejšnje leto v Franciji praznovala rojstni dan, je Al Turky ves večer sedel zraven nje. Par naj bi se na Bližnjem vzhodu še bolj zbližal in med njima naj bi se kar iskrilo. 

Naomi Campbell | Avtor: Profimedia Profimedia

"Naomi zelo skrbno izbira, s kom bo preživljala čas in zbližala se je z  Mohamedom. Povezala ju je ljubezen do mode in umetnosti. Imata veliko skupnih prijateljev. Naomi je bila z njim v Dubaju in zdi se, da še nikoli ni bila tako srečna. Skupaj preživita veliko časa in zdi se, da se med njima iskri, četudi gre na tej točki samo za prijateljstvo,” je povedal vir blizu Naomi. Lepotica, ki podatke o svojem ljubezenskem življenju skrbno skriva pred javnostjo, je nedavno sicer sprožila govorice o morebitni zaroki, s tem ko je trikrat zaporedoma na različnih dogodkih nosila diamantni prstan, poroča 24sata.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.