Magazin > VIP
5072 ogledov

Foto: Opa, Jurij Zrnec se "stara" kot dobro vino!

Jurij Zrnec MMC RTV SLO
Ljubezen mu dobro dene, pa tudi zdrav življenjski slog ...

Naš vrhunski gledališki, filmski in televizijski igralec Jurij Zrnec (44) je v zadnjih letih korenito spremenil svoj življenjski stil, kar se pozna tudi na videzu. Nekoč je veljal za deloholika, danes pa pravi, da poskuša uravnotežiti delo in prosti čas. "Čeprav to ni vedno v mojih rokah. Zadnje čase sem bil polno zaposlen v gledališču, kjer pripravljamo Chaplinovega Diktatorja," je za zurnal24.si razkril Zrnec, ki ga trenutno lahko spremljamo tudi v priljubljeni Voyo seriji Ja, Chef!

"Če se človek dobro počuti, je vse boljše, to vsak dobro ve. Seveda pa ne gre mimo zdrave hrane in gibanja, predvsem na svežem zraku, čeprav smo igralci veliko v pogonu že med snemanji in v teatru," je Jurijev recept za novo podobo in srečno življenje, seveda pa svoje naredi tudi ljubezen. Igralec je namreč že osem let srečen z glasbenico Aleksandro Ilijevski, o kateri je za Lady nekoč povedal: "Mislim, da mi je to rešilo življenje. Če se to ne bi zgodilo, kdo ve, kje bi končal."

Jurij Zrnec | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.