Magazin > VIP
32281 ogledov

Foto: Takole je Toma ignoriral njegov klan ... Grdo.

Tom Zupan instagram
Pretekli petek je letošnji zmagovalec resničnostnega šova Kmetija priredil zabavo v kranjskem lokalu Arena, ki je sicer v lasti njegovega očeta.

Na Instagramu je kasneje Tom objavil fotografijo, na kateri pa presenetljivo ni nikogar iz njihovega zloglasnega klana. Zanimalo nas je, zakaj se ni nihče iz klana udeležil njegove zabava ter ali je morda prišlo do kakih zamer med njimi. Tom je za zurnal24.si pojasnil tako:

"Res je, nihče od preostalih članov klana ni prišel. Kaj pa vem!? Povabil sem vse, a je Aneta rekla, da ima hčerka rojstni dan in da zato ne bo prišla, Karin je delala, Aljaž pa je rekel, da ne ve, ali se mu bo dalo priti. Bilo pa je lepo. Moral sem narediti zabavo po zmagi na Kmetiji. Poleg preostalih udeležencev Kmetije je bilo na zabavi tudi precej mojih prijateljev in sorodnikov. Malo smo pojedli, popili, zaplesali in se končno tudi v miru, brez prisotnosti kamer, pogovorili."

Morda pa je razlog odsotnosti preostalih članov klana zaradi Tomove izjave, ki si jo lahko preberete TUKAJ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Zupan (@tomzupan)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.