Magazin > VIP
22 ogledov

Fotografij sina na naslovnici ne bo

Christina je razočarana. Žurnal24 main
Dogovor z novopečeno mamico Christino Aguilero o prvi objavi fotografij njenega sina Maxa v reviji OK! je propadel.

Pevka Christina Aguilera je bila zelo nesrečna, ko so ji pri reviji povedali, da ji ne morejo zagotoviti, da bo na naslovnici samo ona.

Revija OK! je lani objavila njene poročne fotografije, sama izdaja revije pa takrat ni dosegla pričakovanj, tako da se šefi zdaj upirajo misli, da bi ji namenili še eno naslovnico. "Izdaja revije s poročnimi fotografijami se ni tako dobro podajala, kot so pričakovali, enako se je pred kratkim zgodilo z naslovnico Marie Claire. Christina je napihnila svojo ceno in za fotografije svojega sinka izsiljuje pretirano vsoto denarja. Izkazalo se je, da ni ena od najbolje prodajanih zvezdnic," je povedal neki vir.

Zanimivo pa je še to, da naj bi Christina od katerekoli revije, ki bi objavila fotografije njenega otroka, zahtevala, naj ne objavi fotografij Harlow Winter, hčerke Nicole Richie. Christina namreč ne prenese Nicole, je mogoče slišati govorice. Najhuje zanjo bi bilo, če bi na naslovnici objavili njenega in Nicolinega otroka skupaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.