Magazin > VIP
116913 ogledov

Fotografija Ane Dolinar: Bolj intimno skoraj ne gre

Ana Dolinar Žurnal24 main
Igralka je delila fotografijo tega zelo zasebnega trenutka.

Ana Dolinar Horvat, ki je konec julija pozdravila rojstvo svojega tretjega otroka Luna, je na Instagramu delila enega najbolj intimnih in radostnih trenutkov med mamo in dojenčkom. Objavila je namreč fotografijo malega Luna med dojenjem in pripisala: "V poporodnem obdobju se vse vrti okoli predajanja. Naša kultura ima skrivnost, ki ni ta, da je porod težak, ampak ta, da so ženske močne."

Dolinarjeva je ob rojstvu sina sicer razkrila, da se je mali Lun rodil doma, v oporo pa so sta ji bili babica, doula, hčerki in mož. "Tisto noč se je rodil moj sin, vendar tudi nova ženska. Moj mali dragi Lun, končno si me našel, za vedno sem spremenjena. Tako smo zaljubljeni in srečni kot smo lahko. Življenje je neverjetno dobro," je med drugim ob porodu svojega sina zapisala Ana. Lun ima sicer še dve sestri, Ronjo in Nano Amo, slednjo je igralka skupaj z možem Sebastijanom Horvatom leta 2015 posvojila v Gani. 

Komentarjev 3
  • notna 19:30 25.avgust 2019.

    kakšna hudobna človeka pa sta, ni nekaj najlepšega če mati doji otroka !!!

  • anton55 14:35 19.avgust 2019.

    Zelo je podobna Riti Peach iz filmov za odrasle.

  • Majazmaja 10:36 19.avgust 2019.

    Res so hecne te kvazi estradnice ... Objavljajo v (slabi) angleščini, čeprav nimajo enega sledilca iz tujine. Potem pa še rečejo, da se v angleščini lažje izražajo. Ampak če imajo tako slabo izrazoslovje v angleščini, kako nizko gredo lahko šele ...prikaži več v slovenščini, ki je njihov materni jezik?