Magazin > VIP
22523 ogledov

Fotografija moža, ki bo princesi verjetno strla srce

princesa cristina, Urdangarin Profimedia
Za roko drži drugo žensko.

Španska princesa Cristina je leta 1997 večno zvestobo obljubila nekdanjemu rokometašu Iñakiju Urdangarinu in mu rodila štiri otroke. A že leta 2005 so se v raju pojavile težave. Špansko tožilstvo je proti Urdangarinu sprožila preiskavo zaradi suma korupcije, poneverbe dokumentov, pranja denarja, utaje davkov ... Urdangarin je bil predsednik neprofitne ustanove Noos, skupaj s Cristino pa sta vodila ločeno podjetje, ki naj bi dejansko služilo za namene odtekanja denarja iz Noosa. Par naj bi poneverjena sredstva med drugim uporabil za prenovo domovanja v Barceloni, tečaj salse in druge zasebne aktivnosti. Cristina je v času preiskave na vsa vprašanja odgovarjala, da ne ve oziroma ni vedela ali pa da se ne spomni. Njeni odvetniki zatrjujejo, da je nedolžna, saj je v urejanju finančnih zadev zaupala svojemu soprogu, ki je na koncu pristal za zapahi.

princesa cristina, Urdangarin | Avtor: Profimedia Profimedia

A posledice so doletele tudi princeso, ki ji je brat, kralj Felipe, zaradi škandala odvzel naziv. Cristina že nekaj časa z najmlajšo hčerko, 16-letno Irene, živi v Švici, kjer ju je za božič obiskal mož.

Sedaj pa je španski tabloid objavil nove fotografije nekdanjega športnika, ki naj bi nastale v Franciji, v bližini hiše njegove mame. Iñaki na posnetku za roko drži drugo žensko. 

Da je zakon v krizi in da se par ločuje, se govori že od leta 2019. Njuna zadnja skupna fotografija je nastala lanskega oktobra na rokometni tekmi sina Pabla, ki igra za Barcelono. Ali se je par medtem že razšel ali ne, ni znano. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lecturas (@revistalecturas)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.