Magazin > VIP
38 ogledov

Fotografija pretepene Oksane goljufija?

Mel je svojo ženo Robyn zapustil zaradi Oksane. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nekdanja žena Mela Gibsona brani igralca pred obtožbami o nasilju, na splet pa je že pricurljala fotografija pretepene Oksane.

Melu Gibsonu je med dramo, ki se dogaja med njim in Oksano Grigorievo, v bran stopila njegova družina. Njegova nekdanja žena Robyn, s katero je bil poročen kar 30 let in imata sedem otrok, je na sodišču povedala, da Mel do nje v vseh letih njunega zakona nikoli ni bil nasilen. Melov neimenovani prijatelj je razkril, da igralca branijo tudi njegovi otroci, ki jih bosta kljub ločitvi z Robyn vzgajala skupaj.

„Mel Robyn ni prosil za pisno izjavo pod prisego, toda kljub temu je to storila,“ pravi neimenovani vir, ki razkriva, da je Robyn v izjavi napisala, da ni bil Mel do nje in otrok nikoli nasilen. „Robyn je čutila, da mora braniti Mela, poleg tega pa je sita, da ga mediji prikazujejo kot brezsrčno pošast,“ dodaja vir. Gibsonova družina naj bi Oksano opisala kot preračunljivo žensko, ki je „Mela potisnila čez rob“.  

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Jo je res pretepel?
Medtem pa je Oksana zavrnila namigovanja, da je fotografija, katero naj bi posnel njen zobozdravnik, potem ko jo je Mel udaril, goljufija. „To je pristna fotografija, na kateri se vidijo Oksanini poškodovani zobje,“ je povedal njen predstavnik za stike z javnostjo Steve Jaffe. Oksana naj bi policiji razkrila, da jo je Mel udaril v usta in ji pri tem poškodoval dva zoba.

Kljub temu, da mnogi menijo, da se hoče Oksana samo okoristiti z igralčevim denarjem in da fotografija ni pristna, saj nikjer ni videti pravih poškodb, ter da si je zobe poškodovala sama, pa Mel v enem izmed posnetkov na Oksanino vprašanje zakaj jo je udaril odgovori: „Ker si si to zaslužila.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.