Magazin > VIP
20750 ogledov

Fotografija razkriva resnico: Tako se Charlene razume s svakinjo Stephanie

charlene, stephanie
1/4
Profimedia
S Caroline se ne razume, kakšen odnos pa ima s Stephanie?

Princesa Charlene bo jutri praznovala 46. rojstni dan, prešerne volje pa je bila že v ponedeljek, ko se je udeležila dobrodelne nogometne tekme med moštvoma "Barbagiuans" in "Cirque FC". Poleg Charlene so prišli še Albert, njegova sestra Stephanie in njena hčerka Camille.

Največ pozornosti sta poželi Charlene in Stephanie, ki sta na zelenici zelo uživali. Jasno je bilo tudi, da se dami zelo dobro razumeta. Veliko sta se držali za roke in se skupaj smejali. Že od samega začetka pravijo, da je bila Stephanie dalj časa edina zaveznica, ki jo je imela Charlene na dvoru. 

Albert je na svoji sestri zelo navezan. Caroline je dolgo časa veljala za prvo damo Monaka, nekateri jo v tej vlogi vidijo še danes, in to princese prav nič ne moti. Bolj občutljiva na take opazke je Charlene, ki se s starejšo sestro svojega moža ne razume najbolje. Veliko je bilo govora o ljubosumju - z obeh strani. Namigovalo se je celo, da se Caroline vmešava v vzgojo svojega nečaka Jacquesa, ki bo nekoč prevzel vodenje kneževine, in takšno vmešavanje Charlene ni niti najmanj všeč. 

 

Komentarjev 6
  • anica00 21:15 24.januar 2024.

    Ta dva sploh nista več skupaj. Vse le show.

  • Majazmaja 14:57 24.januar 2024.

    Charlene ne opravlja najbolje svoje materinske vloge (oz. je ni mogla zaradi skoraj 1-letne odsotnosti zaradi najrazličnejših "težav"), tako da je lahko vesela, da ji pri tem nekdo pomaga.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:47 24.januar 2024.

    Te novice res niso potrebne,imamo še dost bolj pomembnih