Magazin > VIP
35869 ogledov

Fotografija zapečatila usodo znanega para: Princesa potrdila razhod!

princesa cristina Profimedia
Par je sporočil, da se razhaja.

Pred nekaj dnevi je španski tabloid objavil fotografijo, ki je na španskem dvoru očitno dvignila veliko prahu. Na njej mož princese CristineIñaki Urdangarin, za roko drži drugo žensko. Paparaci so parček ujeli v Franciji, v bližini doma njegove mame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lecturas (@revistalecturas)

Par, ki se je poročil leta 1997 in ima štiri otroke, je sedaj uradno sporočil, da se razhaja. 

"Sporazumno sva se odločila prekiniti zakonsko zvezo," sta zapisala v sporočilu za tiskovno agencijo EFE in dodala, da ostajata predana svojim otrokom in da prosita za spoštovanje zasebnosti.

Da je njun zakon tako dolgo zdržal, je čudež. To namreč ni bilo prvič, da je nekdanji rokometaš javno osramotil ženo. Špansko tožilstvo je proti Urdangarinu sprožila preiskavo zaradi suma korupcije, poneverbe dokumentov, pranja denarja, utaje davkov ... Obsojen je bil na skoraj šestletno zaporno kazen. Sum je padel tudi na princeso, a je bila spoznana za nedolžno. Kljub temu ji je brat, kralj Felipe, odvzel naziv.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.