Magazin
964 ogledov

"Fotografije so sofisticirano gole"

Katarina Benček
1/4
Facebook
Starleta Katarina Benček je zadnja v vrsti znanih Slovenk, ki je za Playboy odvrgla vse krpice. Zaupala nam je, zakaj se je odločila za golo fotografiranje in kakšna izkušnja je za njo.

Katarina je pred Playboyevim objektivom stala že aprila lani, ko je fotografu Alešu Bravničarju pozirala za rubriko Sanjsko dekle. Takrat je bila odeta v seksi perilo, v tokratni izdaji pa je pokazala veliko več. "Aleš me je poklical in mi ponudil sodelovanje. Midva sva v preteklosti že delala skupaj in nekoč sem mu že rekla, da se ne bi fotografirala gola. Najprej sem hotela dobro premisliti, a me je destinacija, otok Santorini, zelo mikala, vedela sem, da bo fajn družba ... in potem sem si rekla, zakaj pa ne. Saj se samo še staram, gravitacija dela svoje," nam je v smehu pojasnila Katarina in dodala, da se je dokončno odločila, ko je Playboy sprejel njene predloge. "Jaz sem imela neke svoje ideje, hotela sem, da na fotografijah ne bi bila čisto gola; jaz pravim, da so sofisticirano gole (smeh). Playboy se je s tem strinjal in potem smo šli v akcijo."

Slekla bi se še enkrat

Njen fant jo je pri odločitvi podprl, najbolj ga je motilo le dejstvo, da je Katarina z ekipo na Santorini odpotovala za 14 dni, saj so se na otok odpravili z avtomobilom. Simpatična plavolaska treme med fotografiranjem ni čutila, predvsem zato, ker se je pred Bravničarjem že diskretno razgalila. "Poleg tega je Aleš zelo profesionalen," je dodala.

Izkušnje na Santoriniju ne bo nikoli pozabila in bi jo z veseljem ponovila, nam je še zaupala. "Preden smo odšli, sem bila še skeptična; človek se vpraša, ali je to prava odločitev. Nekaterim ljudem je golota namreč še vedno velik tabu. A sem se odločila, da bom to naredila ne glede na vse, saj konec koncev goli pridemo na svet." Tudi starši so bili zelo razumevajoči. "Pravijo, da so fotografije zelo estetske in prav nič vulgarne. Vsi so bili navdušeni."

Posladek tudi za mimoidoče

Navdušeni pa so bili tudi naključni mimoidoči, ki so opazili golo Katarino in dogajanje okrog nje. "Smo imeli kar nekaj opazovalcev, ja (smeh). Ravno zato smo težko izbrali lokacijo, kjer ni bilo preveč ljudi, saj imajo danes že vsi fotoaparate. Sigurno so me ujeli v objektiv, ampak se ne obremenjujem, saj si s to fotko nimajo kaj pomagati," nam je še povedala za konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.