Magazin > VIP
67 ogledov

Franco spet dokazal, da je šaljivec

james franco
1/3
Instagram
Ker se o Jamesu Francu v zadnjem času ne piše veliko, je igralec zadeve vzel v svoje roke in objavil nekaj lažnih fotografij.

James Franco je deloholik, kljub temu pa v zadnjem času ni imel odmevnejšega filma, v katerem bi igral vidnejšo vlogo. Na filmskem festivalu v Benetkah je predstavljal film Child of God, ki ga je režiral, a ni požel vidnejšega uspeha.

In ker so ga mediji v zadnjem času ignorirali, je Franco poskrbel, da se o njem spet piše. Objavil je namreč nekaj fotografij, ki naj bi jih posneli paparaci in jih s komentarji objavil na Instagramu.

Na posnetkih je s postavnim prijateljem in se tako odzval na govorice, da je homoseksualec. "Poglejte ljubezen v njegovih očeh,“ je ob eni fotografiji zapisal igralec. Da pa bi javnost še bolj zmedel, je objavil tudi fotografije z žensko, s katero se „mečka“ na travi.  Kdo je mlada dama, ni znano. Lindsay Lohan, kot namiguje Franco, pa zagotovo ni.

S to akcijo se zvezdnik ni ponorčeval le iz sebe, ampak tudi iz medijev, ki so že nekajkrat ugibali, ali James ljubi moške. Tarča posmeha so bili tokrat The Huffington Post, The New York Times in tudi blogar Perez Hilton, ki svoje objave komentira na enak način – z napisi čez fotografijami - kot je Franco lažne kolaže.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.