Magazin > VIP
40174 ogledov

Francoska vojaka se ob pogledu na Melanio Trump nista mogla zadržati

melania trump Profimedia
Blestela je v obleki za 580 evrov.

Melania Trump je moža, ameriškega predsednika Donalda Trumpa, pospremila na tridnevni vrh G7, in mu v obleki iz modne hiše Calvin Klein, ki stane 580 evrov, ukradla vso pozornost. Vojaka, ki sta čakala na predsedniški par, sta bila nad našo lepotico tako očarana, da z nje nista mogla umakniti pogleda. Fotografija, na kateri pogledujeta za prvo damo, ko je korakala mimo njiju, je sedaj zaokrožila po spletu.

Melania je bila prečudovita tudi nekaj ur pozneje, ko sta se s soprogom sestala s francoskim predsedniškim parom. Trumpova in  Brigitte Macron sta bili barvno usklajeni. Za to priložnost si je Melania nadela Guccijevo obleko, ki stane dobrih 3000 evrov.

melania trump | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 15
  • Sttm 13:39 27.avgust 2019.

    Janez janez a melanija kdaj omeni slovenijo? A sta jo z Trampom obiskala politicno. Vsak se rad vraca v rodni kraj. Ce Donald izgubi naslednje volitve bos ti pa jaz pozabu v 3 mesecih da melanija obstaja. Bol bi blo ...prikaži večlo pametno se ukvarjat z naso prihodnostjo nasih otrok ne pa z lepoto amerikancev.

  • Janez Janezz 07:36 27.avgust 2019.

    Očitno je Slovenija dežela skrajno nesrečnih in nevoščljivih ljudi. Vsaj komentarji to kažejo. Namesto, da bi bili ponosni na lepo rojakinja, ki vzbuja svetovno pozornost, jo popluvamo. No. Če te voditelj maslavlja z bevskajocim psom, drugačen ne moreš biti.

  • Sttm 05:51 27.avgust 2019.

    NASA LEPOTICA???? A ni Melanija prva dama zda. Mislim da je pozabila da obstaja Slovenija.