Magazin > VIP
17 ogledov

Francu zbrisali Twitter

Igralec je očitno preveč provociral. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralec James Franco je ostal brez svojega profila na spletnem omrežju Twitter.

Igralec in letošnji voditelj podelitve oskarjev James Franco je na svojem profilu na Twitterju že dlje časa razburjal s svojimi objavami. Z ljubkimi fotografijami, kako spi z muckami, je sicer stopil marsikatero srce, a objava neidentificiranih predmetov, ki štrlijo iz zadrge na njegovih hlačah, je šokirala mnoge.

Igralec se je zameril tudi določenim producentom podelitve oskarjev in novinarjem študentskega časopisa na univerzi Yale. 32-letnik pravi, da je prejel številne, ne ravno prijazne, telefonske klice producentov, s katerimi je skupaj delal in ki so nasprotovali njegovim objavam na profilu. Začeli so lobirati, da se njegov profil v celoti ukine.

"Pomislil sem, to je moj Twitter," je povedal razočarani igralec. "Lahko delam, kar hočem. A iz določenih podjetij, s katerimi sem sodeloval, so me kontaktirali, o čem vendar govorim … Socialnega medija tako ni več."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.