Magazin > VIP
147 ogledov

Fredi Miler bo novinarju je*** mater

Fredi Miler
1/2
Žurnal24 main
Fredi Miler je jezen, ker si je novinar drznil Davida Sinkoviča primerjati z njim.

Slovenija je dobila novega YouTube zvezdnika. Spot Davida Sinkoviča za pesem Ribi ribice ribice si je na YouTubu ogledalo že več kot 74 tisoč ljudi. Neki novinar je Sinkoviča zato primerjal s Fredijem Milerjem, kar mu je slednji zameril.

Kot je povedal za Radio 1, je njega posnemala cela Slovenija. “Ni ansambla, da ne bi igral Vedno si sanjala njega, Ribice pa dvomim, da bodo,” je izjavil Miler in dodal: “Ne more pa meni en novinar hinavsko napisati, da bomo dobili drugega Fredija.”

Miler pravi, da Sinkovičeva pesem nanj ni naredila vtisa. Poslušal je osem taktov, nato pa spot ugasnil. Pravi, da bi v obdobju tehnologije lahko naredil boljšo skladbo. Tudi zato poziva novinarja, ki si je drznil potegniti primerjavo, naj ga pokliče. “Naj me pokliče, da mu jaz pošteno mater je***.”

 

 

Komentarjev 7
  • mph 19:57 31.januar 2015.

    Imam hudo dilemo se odločit, kateri je večja katastrofa. :-) No, morda je res Fredi manjša in vsaj malo zabaven, čeprav ni nikoli razumel, zakaj so ga sploh ljudje poslušali in vrteli. Vsekakor pa ne zaradi kvalitete izvajanja ali lepega glasu. :-)

  • jaki 18:16 31.januar 2015.

    Kej tazga pa tud Fredi ni sposoben skup spravt. Fenomenalno!

  • mieke2k6 15:02 31.januar 2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=3aRux7yOI_4gremo na pijačo ... haha