Slovenija
369 ogledov

Fužince presenetila glasna muslimanska molitev

Požar Fužine Žurnal24 main
Stanovalce Fužin je včeraj zvečer presenetila glasna muslimanska molitev. Slišali so jo tudi v Štepanjskem naselju.

Okrog pol desetih zvečer se je na Fužinah zaslišala glasna muslimanska molitev, ki je trajala približno tri minute. "Molitev je bila tako glasna in razločna, kot da bi imela pod balkonom džamijo," nam je sporočila bralka s Fužin.

Molitev je slišala tudi bralkina prijateljica iz Štepanjskega naselja, ki je najprej pomislila, da moli nekdo v bloku, a se je kasneje izkazalo, da je glas prihajal s Fužin.

Da je nekdo preko zvočnikov spustil muslimansko molitev, potrjujejo tudi posnetki na YouTubu. Po podatkih Slovenskih novic naj bi se nekdo povezal z zvočniki alarmnega sistema v bližini Preglovega trga (ali na njem) v tem predelu Ljubljane.

Komentarjev 85
  • Škado 17:26 04.oktober 2012.

    godserbon ološ, cerkev te na vsako uro ne moti???

  • Sandi Miladić 11:52 19.september 2012.

    Ti momentum, če tebi kaj nijasno lahko tudi ne bereš in se lepo pravočasno, preden prideš do mojega komentarja, umakneš in stisneš tisti X znakec a veš, tebi se ni treba zgražat nad izražanjem drugih A N??? Ti bom pa ...prikaži veča zdej tudi pojasnil zakaj se tako izražam. Res je nekultruno in ni lepo, samo za te verne hinavce ne, se pa žal drugače ne morem izrazit, ker tolko kolikor je gnilobe v sami cerkvi danes, ne veri ali religji ampak cerkvi, mi gre zelo na bruhanje marsi kateri komentar od tu!!! In prav zato uporabljam takšen "besednjak" kot si se ti izrazil, ker mi je zelo lepo direktno povedat ljudem to kar je dejansko res in kar si med drugim tudi jaz mislim, in samo toliko da veš da stojim za tem in če je treba uporabit marsi katero pizdo in kurbo in sranje in gnoj itd..., jo pa pač bom!!! ker vse to je proti cerkvi še milina!!!!!! Zdej si pa razlagej to kokr si hočeš?

  • privat 11:35 14.september 2012.

    nagasaki...izgleda da si trofazni....!! ne poznaš zgodovine..srbi so bili le sluge bošnjakom in so v resnici le srbi z turškimi geni. pa zoped ne čisti turski geni ampak ... Srbi pa so v večji meri k seb jemali rome da ...prikaži več so si številko dvignili za sprejetje pod narod. Glede pa na neko gensko povezavo z rusi ...več so afričani kot rusi...