Magazin > VIP
1 ogledov

Ga je okužila s herpesom?

Ko med njima še ni bilo trenj. Žurnal24 main
Vzrokov za prepir med Rihanno in Chrisom Brownom naj bi bilo več. Od Paris Hilton, Leone Lewis do genitalnega herpesa, ki naj bi ga Chrisu "podarila" Rihanna.

Že ko sta 5. februarja prispela v Los Angeles, sta se prepirala, pojasnjuje vir. "On se je na grammyje želel pripeljati v športnem avtomobilu, Rihanna je želela večji avto, v katerem bi se lahko peljali še njeni prijatelji. Sprla sta se, a je ona popustila. Chris se je med vožnjo izgubil, zato sta zamudila na generalko. Ona je bila besna."

Stvari so se še poslabšale na zabavi Verzion & Blackberry Storm, kjer se je Chris med Rihanninim nastopom zapletel v pogovor s Paris Hilton. "S Paris sta šla skupaj ven," je povedal očividec. "Paris je bila tesno ob njem, a jo je kasneje pregnala Rihanna, ki se v nadaljevanju večera ni ločila od njega."

Zavrelo je v soboto
Na zabavi Cliva Davisa je postalo jasno, da stvari niso rožnate. Chris je prispel sam, nedolgo za njim pa se je pripeljala še Rihanna. Zabavo sta kasneje vseeno zapustila skupaj, a naj bi pevka v Chrisovem telefonu odkrila številko njegovega nekdanjega dekleta, zaradi česar naj bi se sprla.

Chris naj bi po odhodu z zabave Cliva Davisa prejel klic mlajše ženske. "Rihanna je uspela na telefonu videti ime ter številko in je takoj vedela, kdo je. Čisto je ponorela in začela tepsti Chrisa, ki je vozil," naj bi razkril vir iz Brownove odvetniške ekipe. "Bila je popolnoma neobvladljiva, zato jo je Chris v samoobrambi udaril nazaj, čemur je sledil pretep."

Rihannino slabo voljo naj bi povečal dogodek na zabavi, saj naj bi se Chris odkrito spogledoval z Leono Lewis. "V nekem trenutku je Rihanna ujela Chrisa, kako se spogleduje z Leono," pravi vir. "Nadaljevala sta (s spogledovanjem, op. p.) in se smejala. Rihanna je videla, kako je Chris svojo roko položil na Leonin hrbet. Lahko je bilo povsem nedolžno, a Rihanno je čisto razburilo."

Leona Lewis je zaročena z dolgoletnim partnerjem Loujem Al-Chamaajem, s katerim skupaj živita v Hackneyju. © Flynet/JLP

 

Razširile so se tudi govorice, da naj bi bilo treba vzrok za prepir iskati drugje. Rihanna naj bi Chrisa okužila s spolno prenosljivo boleznijo, genitalnim herpesom, zaradi česar naj bi Chris ponorel. Par naj bi se sicer že nekaj časa prerekal zaradi domnevne nezvestobe, njuno razmerje pa naj bi bilo tik pred razdorom.

Očim ni presenečen
Oglasil se je tudi nekdanji očim Chrisa Browna, Donnelle Hawkins , ki ni presenečen nad dogodkom. "On mora prevzeti odgovornost za svoja dejanja," meni Hawkins. Očima je Brown obtožil, da je pretepal njegovo mamo, znašal pa naj bi se tudi nad njim. Hawkins vse obtožbe zanika. "Z njegovo mamo sva se veliko prepirala," pravi Hawkins. "Nikoli nisem nad njo dvignil roke. Nobene fizične zlorabe ni bilo."

"Enkrat sem našeškal Chrisa," priznava očim. "Postal sem zlobnež. Chris je bil jezen na mamo, ker je zapustila njegovega očeta, zato je krivdo zvalil name. Ne glede na to, kako sem se trudil biti očetovska figura, nisem z ničimer uspel."

Babica pomirja ljudi
"Ne želim, da ljudi skrbi. Z Rihanno je vse v redu," je prebivalcem Barbadosa sporočila njena babica Clara Brathwaite . Babica je tudi zanikala govorice, da naj bi imela pevka zlomljen nos. Njena vnukinja naj bi v kratkem prišla na obisk k svoji družini na Barbados. K svoji družini v Virginio pa se je odpravil tudi Chris.

"Zanjo bi naredil vse"
Vznemirjen je tudi Rihannin mentor, raper Kanye West. "Rihanna je tako pomembna za našo kulturo ... za pop glasbo," pravi West. "Zdi se mi, da je najpomembnejša glasbena ustvarjalka in da ima največ potenciala." Kanye s pohvalami ne skopari, saj je prepričan, da ima pevka možnost postati največja glasbenica vseh časov.

"Nanjo gledam kot na svojo mlajšo sestro. Zanjo sem pripravljen v vsakem primeru narediti vse," zaključuje West.

Odpovedi koncertov se nadaljujejo
Rihanna je takoj po incidentu odpovedala koncert v Kuala Lumpurju, ki bi moral biti v petek. Zdaj pa je odpovedala še četrtkov koncert na Jakarti. To je že drugič, da je Rihanna odpovedala koncert v prestolnici Indonezije. Novembra lani je imela pevka namreč zaplete z avstralsko vlado in potrebnimi vizami.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.