Magazin > VIP
19 ogledov

Gaga bo brezplačna psihoterapevtka

Lady Gaga FameFlynet
Med svojo turnejo si bo kontroverzna pevka vzela čas za svoje oboževalce, ki imajo kakršnekoli težave.

Če jo potrebujejo, jo bodo dobili, je mnenja pevka Lady Gaga. Govori namreč o pomoči svojim oboževalcem. Tekom svoje turneje jim bo stala ob strani in jim nudila brezplačne nasvete. V začetku januarja se bo pevka podala na turnejo BornBrave Bus po Kanadi, kjer pa bo pomagala tistim, ki imajo osebne težave.

Pevka je že večkrat zapisala na svojem Twitterju, da naj se tisti, ki mislijo, da potrebujejo pomoč, opogumijo in pristopijo na zasebne ali skupinske terapije. Pogovarjali se bodo o vseh osebnih težavah, med drugim o duševnem zdravju, depresiji, ustrahovanju v šoli, prijateljih in še drugih rečeh.

"Tam bo tudi hrana in igre...  BornBrave Bus je mesto, kjer duševno stisko in depresijo jemljemo resno in brez predsodkov, zato je brezplačna pomoč na voljo vsem,“ je še zapisala. "Mislim, da večina otrok ne poišče pomoči, ker se počutijo osramočene, tako da sem se z mamo odločila, da to prekinem in preko zabave ponudim pomoč.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.