Magazin > VIP
33 ogledov

"Gaga je kradla moji mrtvi hčerki!"

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Žalujoča mama Yana Morgana trdi, da je njena pokojna hči Lina pomagala Lady Gaga na poti k slavi. Preden je naredila samomor, naj bi z zvezdnico napisala več pesmi, ki so postale uspešnice.

Yana Morgana verjame, da je bila njena pokojna hči Lina glavni navdih za večino uspešnic Lady Gaga. Pred samomorom oktobra 2008 naj bi ji pomagala pri njeni glasbeni karieri, zato Morgana od 24-letne pevke zahteva pravico za svojo hčerko.

 

Lina je kontroverzno zvezdnico spoznala prek njenega bivšega fanta in nekdanjega mentorja Roba Fusarija, ki trenutno toži Lady Gaga, ker ga je prikrajšala pri pogodbi za pesem Telephone. Zdaj pa je na udaru še Linina mama Yana.

 

Je ukradla vse?

"Lina je imela tak stil, kot ga ima danes ona. Gaga je prej imela čisto drugačen stil, vse je spremenila čez noč, na račun Linine nadarjenosti," je razložila žalujoča mama.

 

"Vse na Lady Gaga je zlagano. Pravi, da je imela tragično življenje, a je hodila na isto srednjo šolo kot Nicky Hilton, njeni starši so bili premožni," je za konec še povedala Yana in dodala, da bo pravico poiskala kar na sodišču, saj ima dovolj dokazov proti popularni glasbenici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.