Magazin > VIP
25 ogledov

Gaga ne govori s svojimi starši

Gagina starša ne želita, da gre njuna mlajša hči po stopinjah starejše. (Foto: F Žurnal24 main
Lady Gaga ne govori s svojimi starši, ker njeni mlajši sestri ne dovolijo, da se z njo udeleži turneje Monster Ball. Razlog za prepoved tiči v šoli, saj "mala Gaga" še vedno obiskuje srednjo šolo.

Gagina mlajša sestra Natali ima tako kot njena sestra velike sanje o pop karieri, zato hoče, da jo sestra nauči vsega, kar zna. 18-letna Natali je tako izrazila željo, da bi gospodično Gaga spremljala na prihajajoči turneji, pri čemer bi postala njena spremljevalna pevka.

 

Gaga proti staršem

24-letna zvezdnica je bila nad Natalijino idejo navdušena, njuna starša Joseph in Cynthia Germanotti pa mnogo manj. Želita namreč, da bi mlajša hčerka dokončala srednjo šolo, preden bi se podala po sledeh Lady Gaga.

 

Njihovo nestrinjanje jih je pripeljalo do hudega družinskega prepira, zaradi česar Gaga ne želi govoriti s svojimi starši.

 

"Gaga se je drla na svojega očeta, Natali pa je ves čas jokala," je razkril njen prijatelj in dodal, da se pevka spreminja v čustveno razvalino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.