Magazin > VIP
43 ogledov

"Gaga ni vedela, da je to naša zastava"

Damina pravi, da je Gaga zastavo najverjetneje odnesla v zaodrje. (Foto: Jurica Žurnal24 main
Ko je Lady Gaga na koncertu v Zagrebu zaplesala s slovensko zastavo, so mnogi mislili, da je to še ena pevkina provokacija. Zdaj pa se nam je oglasila Damina Cijan, ki trdi, da je pevki zastavo predala ona.

Damina Cijan je dekle iz Nove Gorice, ki je velika oboževalka Lady Gaga. Pevkinega koncerta v Zagrebu se je močno veselila, načrt z zastavo pa je naredila že doma. "Glede na to, da bi morala lani priti v Slovenijo, se mi je to zdel lep način, da ji predstavim našo deželo. Hotela sem, da ima nekaj mojega za spomin, pa četudi ne bi vedela, da je od mene. Najpomembnejše mi je bilo, da jo prime v roke in da je ne ignorira."

 

Damina je presrečna, da je njen načrt uspel, je pa priznala, da takšnega odziva javnosti ni pričakovala. "Po končanem koncertu sem slišala pogovore ostalih obiskovalcev, ki so bili rahlo užaljeni. Sploh nisem pričakovala takega odziva, moj namen je bil presenetiti Lady Gaga."

 

Goreča oboževalka je tako zanikala vse govorice, da je zvezdnica s slovensko zastavo hotela provocirati naše sosede. "Gaga absolutno ni vedela, da je to slovenska zastava. Ne vem, zakaj vsi govorijo da je želela spet provocirati, ker to je daleč od resnice," je za konec še povedala Damina in dodala, da ceni, kako se Gaga posveti svojim oboževalcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.