Magazin > VIP
30 ogledov

Gaga sanja, da reže žile

Lady Gaga Žurnal24 main
Lady Gaga zadnje dni mučijo hude nočne more, v katerih ji neznani fant govori, kako mora nekemu dekletu prerezati žile, če hoče rešiti svojo družino.

Pevkina mati je Lady Gaga nekoč povedala, da lahko sanje pokažejo določene družbene običaje, vendar je zvezdnica odkrila, da lahko prizor iz nočne more uresniči v svojem videospotu ali ji služi kot navdih za pesem.

"Moški me vodi v sobo, kjer sedi svetlolaso dekle, obuto v škornje, ki sem jih nosila na podelitvi grammyjev. Zvezane ima roke in noge, ki jih vrv vleče narazen. Potem mi fant pove, da če hočem ustaviti bolečino, ki jo prenaša, in če želim rešiti svojo družino, moram dekletu prerezati žile," je svoje sanje opisala v intervjuju za revijo Rolling Stone. "Moški mi da nato nekakšen med, smetano in gazo, ki jih moram dekletu vtreti na rane. Poskušala sem ugotoviti, kaj bi sanje lahko pomenile, a brez uspeha. Moja mama meni, da gre za nekakšen obred iluminatov," je dodala zvezdnica.

Razkrila je, da je nato poklicala svojega duhovnega svetovalca Deepaka Chopra in mu sporočila, da je ponorela, ker je ponjo prišel hudič. "Prosila sem ga, naj mi pove, zakaj sanjam, da jem človeško srce. Povedal mi je, da mi take stvari hodijo po glavi zaradi moje ustvarjalnosti in bi sanje morala realizirati v videu. Mislim, da mi je hotel povedali, da se moram naučiti spoštovati svoje norosti. Konec koncev sem to jaz," je prepričana Gaga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.