Magazin > VIP
46 ogledov

Gaga silila asistentko, da je spala z njo

Lady Gaga FameFlynet
Lady Gaga naj bi svojo bivšo asistentko silila, da je delala 24 ur na dan, poleg tega pa je morala spati v isti postelji kot pevka.

Jennifer O'Neill toži svojo nekdanjo delodajalko Lady Gaga, saj trdi, da ji je dolžna 380 tisoč dolarjev (približno 274 tisoč evrov) zaradi velikega števila nadur. Jennifer namreč pravi, da je morala za pevko delati 24 ur na dan in si z njo deliti posteljo. "Ves čas sem morala biti ob njej, cele dneve, vsak dan, tudi spala sem z njo, ker Gaga pač ne spi sama," je asistentka povedala na sodišču in dodala, da ji nikoli niso ponudili svoje hotelske sobe med turnejo The Monster Ball. To so namreč imeli vsi, ki so delali za Gago, le Jennifer ne.

Gaga in Jennifer sicer nista imeli seksualnega razmerja, a Jennifer kljub temu ni mogla preživljati časa z nikomer drugim, razen s 26-letno zvezdnico. "Nisem imela zasebnega življenja, nobene priložnosti, da bi govorila s svojo družino ali prijatelji. Nisem mogla seskati, če bi hotela. Ničesar nisem mogla početi." Asistentka je še povedala, da jo je Gaga najbolj ujezila, ko jo je zbudila sredi noči in ji rekla, naj zamenja DVD v predvajalniku, ker se njej pač ni dalo vstati in ga zamenjati sama.

"Laže, toži me zaradi denarja"

Na obtožbe se je Gaga že odzvala in jezno dejala: "Jennifer je lažniva podgana, ki hoče moj denar, ki si ga ni zaslužila. Misli, da je kraljica vesolja, a ko delaš zame, sem jaz kralica vesolja! Vedela je, da ne plačujem nadur, to sem ji povedala že, ko sem jo zaposlila. Vsa ta tožba je navadno sranje in vsi to veste," je zaključila glasbenica.

Komentarjev 1
  • zic 19:07 03.februar 2013.

    Nisem mogla seskati, če bi hotela???? dej te no za svojimi šalabajzarji kontrolirat tekste!!!