Magazin > VIP
38 ogledov

Gaga skrivaj obiskala dom Amy Winehouse

Lady Gaga Flynet
Pevka je izkazala spoštovanje preminuli glasbeni divi z obiskom njenega doma v Londonu.

Lady Gaga je v čast priljubljeni, preminuli kolegici Amy Winehouse obiskala njen camdenski dom v Londonu, kjer so jo julija letos našli mrtvo. Pri tem se je zakrinkala, da je oboževalci ne bi prepoznali, tako da ji je v Amyjin dom uspelo vstopiti neopaženo.

Gaga, ki je priznala, da je bila zvezda hita Rahab njen idol, je pogosto govorila, kako jo je prizadela njena prezgodnja smrt. "Bila sem popolnoma prizadeta in žalostna. Od šoka celih 48 ur nisem mogla niti spregovoriti.“ Glede povezovanja njene smrti z njenim načinom življenja, pa je povedala: "Mislim, da Amy ni potrebovala lekcije. Mislim, da je njena smrt lekcija svetu, naj bo bolj prijazen do zvezd. Vsi so bili tako strogi do nje. Kar jaz vem o njej, je, da je bila zelo prijazno in očarljivo dekle.“

Prejšnji teden je kontroverzna ameriška pevka tudi spregovorila o tem, da so jo v preteklosti, dokler je imela še temne lase, pogosto zamenjavali z Amy. Gaga sicer tudi ni nikoli skrivala, da bi želela upodobiti pokojno britansko glasbeno ikono na filmskih platnih. Biografski film o Amy načrtujejo za prihodnje leto. "Lady Gaga je oboževala Amy in njena največja želja se je preobraziti v svojega velikega idola na velikih platnih. Lahko bi odpela njene pesmi, ima pa tudi pravi videz in odnos," je razkril neimenovani vir za britanske medije. Gaga naj bi si namreč že nekaj časa želela poskusiti v filmu in meni, da bi bila ta vloga idealna za to.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.