Magazin > VIP
48 ogledov

Gaga zaradi kostumov bankrotirala

Lady Gaga Žurnal24 main
Lady Gaga je svetovna turneja Monster Ball pripeljala do bankrota. Zvezdnica je za svoje ekscentrične kostume namreč zapravila kar tri milijone dolarjev.

Čeprav je Lady Gaga v 18 mesecih imela kar 200 koncertov, ji to ni prineslo bajnega zaslužka. Še več, zvezdnica je bankrotirala. Za to so krivi kostumi, za katere je zapravila celo premoženje. Največ naj bi je stala slavna obleka iz mesa, ki jo je nosila na lanski podelitvi MTV videonagrad, ter klobuk s telefonom, ki ga nosi v videospotu z Beyoncé.

 

"V to turnejo sem vložila čisto vse in dejansko sem bankrotirala. Smešno je, da tega sprva sploh nisem vedela," je v intervjuju za neko revijo povedala Gaga. "Poklicala sem nekaj svojih ljudi in jim rekla, zakaj naokoli govorijo, da sem brez denarja. To je absurdno, saj imam toliko hitov! A so mi kmalu pojasnili, da sem nekaj milijonov v minusu." Dodala je, da se s tem ne obremenjuje prav dosti, saj ji denar ne pomeni veliko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.