Magazin > VIP
9 ogledov

Gagina nova vroča romanca

LAdy Gaga, Taylor Kinney Reuters/YouTube
Pevka naj bi se že od julija sestajala s Taylorjem Kinneyjem, ki je nastopil tudi v njenem videospotu za pesem You and I.

Zvezdnika sta se srečala pozno julija na snemanju videospota za njen novi hit You and I, ki ga je posvetila svojemu nekdanjemu fantu Luci Carlu in njunemu razhodu, v katerem pa nastopa tudi Taylor. Golobčka naj bi se že od takrat naprej sestajala. "Sprva je bilo samo priložnostno, vendar zadeva postaja vse bolj vroča in resna," je povedal neimenovani vir blizu parčku.

Poleg tega so ju pred kratkim opazili tudi v nekem baru v Kaliforniji. "Najprej nisem videl, da je ona. Videti sta bila kot navaden parček, ki se mečka, nato pa sem ugotovil, da je Lady Gaga," je povedal lastnik bara. Kasneje so ju tudi videli, kako se po kalifornijskih ulicah sprehajata z roko v roki.

Kdo pa je sploh Gagin novi lepotec? Tridesetletni Taylor je predvsem znan po svoji vlogi Masona Lockwooda v uspešni seriji Vampirski dnevniki, igral pa je tudi v seriji Fashion House v vlogi Luka Giannija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.