Magazin > VIP
37 ogledov

Gallagherja dala košarico Robbieju Williamsu

Robbie Williams FameFlynet
Priljubljeni pevec Robbie Williams je razkril podrobnosti iz devetdesetih let.

Robbie Williams je bil v devetdesetih letih prejšnjega stoletja za kratek čas prijatelj s slavnima bratoma Noelom in Liamom Gallagherjem iz skupine Oasis. A njihovo prijateljstvo se je končalo praktično čez noč, saj po navedbah pevcev Robbie ni imel enakega stila, v katerega so v tistem času sami verjeli.

"Obožujem Oasis. Bil sem velik oboževalec njihove glasbe, vibracij in energije. Poznal sem jih in z njimi preživel kratek čas," je z zanosom povedal in dodal, da so nekaj časa celo razmišljali o sodelovanju, a za njih ni bil dovolj dober. Na brata, ko se nista več želela z njim družiti, pa ni jezen.

"Liamov glas je bil glas generacije in Noel je pisal pesmi generacije. Bili so naši Beatli za približno osemnajst mesecev," se še spominja časov.

A med njimi se je vnel spor, ki je trajal nekaj let. Besedno vojno je zanetil Noel, ko je Robbieja označil za samo „debelega plesalca iz skupine Take That“. Na podelitvi nagrad brit leta 2000 Robbie ni ostal dolžan in Liama povabil, naj se z njim poteguje za njegovo nagrado v vrednosti 100 tisoč funtov (116 tisoč evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.