Magazin > VIP
12 ogledov

Gallianu grozi šest mesecev zapora

John Galliano je po enem mesecu zapustil rehabilitacijski center. (Foto: Reuters Žurnal24 main
Modnemu oblikovalcu Johnu Gallianu, ki je pred enim tednom zmerjal neki par z rasističnimi in antisemitskimi izjavami, grozi šest mesecev zapora.

Zdaj že nekdanjemu Diorjevemu kreatorju Johnu Gallianu zaradi besed, ki jih je v pijanem stanju izrekel dvema ženskama, grozi šestmesečna zaporna kazen. V Franciji so namreč vse rasistične in antisemitske izjave strogo kaznovane.

 

50-letni modni oblikovalec, ki se je za svoje dejanje sicer opravičil, se je že dogovoril za odhod v kliniko za zdravljenje od alkohola in drog.

 

Kot je znano, je Galliano v pariškem baru La Parle prejšnji teden pijan zmerjal dve ženski za sosednjo mizo. Zatem pa se je na spletu pojavil še videoposnetek dogodka, ki se je v isti restavraciji zgodil že pred časom. Tudi tedaj se je oblikovalec znesel nad nekim parom in dejal: "Rad imam Hitlerja. Ljudje, kot ste vi, bi bili mrtvi. Vaše matere in očete bi uplinili."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.