Magazin > VIP
32 ogledov

"Gandalf" razkril, da ima raka

Ian McKellen FameFlynet
Angleški igralec Ian McKellen je razkril, da se že "šest ali sedem let" bori z rakom prostate.

Ian, ki je pred leti priznal, da je homoseksualec, je v nedavnem intervjuju razkril, da ima raka. Ob tem je še priznal, da je vsakič, ko gre na testiranje za virus HIV, prepričan, da je zanj nastopil konec, a kljub temu že več kot šest let prav dobro živi z rakom prostate. Dodal je, da na zdravljenje še čaka, svoje stanje pa je označil kot "nič takšnega". "Trenutno sem pozoren na to, da se ne razširi. Dokler je samo v prostati, je v redu. Gre za obliko raka, ki je povsem ozdravljiva, poleg tega redno hodim na preglede," je pojasnil 73-letni igralec, ki slovi predvsem po vlogi Gandalfa v trilogiji Gospodar prstanov.

Da z njegovim telesom nekaj ni v redu, je Ian ugotovil pred leti, ko je sredi noči prepogosto hodil na stranišče. Za časnik Daily Mirror je še razkril, da se zdravniki bojijo, da bi se razširil, sam pa si ne dela takšnih skrbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.